2011

Kniha FOTOLOVY 2 v prodeji!

Dneškem byl zahájen prodej knihy FOTOLOVY 2.

Fotosoutěž Yellowstone 2011 - výsledky

Porota ve složení: Rostislav Stach, Václav Šilha a Václav Kárník, vyhodnotila zaslané snímky účastníků Foto Safari Yellowstone 2011 na téma Yellowstone a jeho obyvatelé takto:Celý příspěvek...

Výstava Divočina v obrazech v Německu

Dovoluji si vás tímto pozvat na výstavu Divočina v obrazech, která bude k vidění od 27. října do 18. listopadu 2011 v Galerii Treppenhaus německém Erlangenu.
Výstava bude zahájena vernisáží za přítomnosti obou autorů 27. října v 18.00 hodin.

Divočina v obrazech

Naše s Vaškem Šilhou společná výstava fotoobrazů, která byla k vidění od února do července v Národním muzeu, je u konce. Hlavní budovu Národního muzea, kde byla výstava Divočina v obrazech instalována, navštívilo v době jejího konání 151 151 návštěvníků.
Bohužel někdo z příchozích neodolal a ukradl nám ke konci výstavy knihu se zápisy od návštěvníků. Nu což i tak se k nám dostala spousta ohlasů na výstavu a zloději kniha určitě štěstí nepřinese. Nicméně by se nad sebou měl vážně zamyslet....
Naštěstí máme alespoň tu první, která byla popsaná již březnu.

Jarní přestávka

Čekání na sourozence, Canon Power Shot G11, čas 1/1024, clona 4,5, ISO 80
Když jsem si plánoval fotografické akce na letošní rok, nechával jsem si jaro více méně volné, abych se mohl věnovat svým oblíbeným tetřívkům, tahu bahňáků a také toku vodních ptáků. Jenže člověk míní a příroda mění.

Celý příspěvek...

Video z vernisáže výstavy Divočina v obrazech

Krátký záznam z vernisáže výstavy Divočina v obrazech kterou jsme s Václavem Šilhou připravili v Národním muzeu, si můžete prohlédnout po kliknutí na obrázek. Výstava je k vidění od 8. února 2011 do 15. července 2011.

Více o této výstavě se dozvíte také na stránkách Divočina v obrazech.