2012

Medvědi na Kodiaku

Tak jsme se úspěšně vrátili z ostrova Kodiak na Aljašce a teď se probírám tím, co jsem tam nafotil. Je toho hodně a chvíli to asi bude trvat, nicméně se pokusím co nejdříve připravit malou galerii na stránky.

Model: Canon EOS-1D X, Lens Model: EF400mm f/2.8L IS II USM, Focal Length: 400,0 mm, Exposure Time: 1/1000 s, F Number: f/5,6, ISO Speed Ratings: 2000

500 000 návštěvníků webu

Vítězný screeshot obrazovky s jubilejním počtem návštěvníků
Vážení přátelé, dnes padla hranice 500 000 návštěvníků mého webu od poloviny roku 2002. V konečné fázi hlídání jubilejního připojení Vás čekalo celkem 19 na tu správnou chvíli. První screenshot s tímto kulatým číslem mi přišel od Petra Salingera, který tímto získává mou knihu Fotolovy 2.
Děkuji vám všem, za návštěvy fotolovů a věřím, že tyto stránky budete navštěvovat i nadále.

Včerejší bouřka

Včera v noci se kolem Chomutova prohnala silná bouřka a byl to opravdu rachot. Hodně blesků na sebe stáhl rozestavěný plynovod. Podívejte se na několik snímků.

Úder do plynovodu vedle Pesvic.Celý příspěvek...

Nové video

Na stránku s videi jsem přidal odkaz na pořad Travel Journal na HD+, kde jsem byl hostem a povídal si o medvědech v Katmai N.P.

Objednávky snímků z FOTOBANKY

objednací číslo
Pokud si objednáváte snímek z mé fotobanky, uvádějte prosím, do emailu objednací číslo snímku. Pro vyhledání konkrétního snímku je to nejrychlejší a nejlepší způsob. V případě že mi pošlete pouze náhled nebo kopii snímku z fotobanky, musím zdlouhavě snímek hledat mezi ostatními podobnými.
Objednací číslo je uvedené pod každým snímkem ve fotobance - viz obrázek.






Klikni na obrázek pro zvětšení.

Odběr novinek z webu FOTOLOVY.CZ

Vážení návštěvníci Fotolovů, víte že máte možnost být okamžitě informováni o aktualitách, nových fotokurzech nebo nově přidaných článcích a videích na tomto webu prostřednictvím emailu?
Stačí na každé stránce ze které chcete aktuální informace odebírat, kliknout na ikonu kanálu RSS Feed v pravém sloupku dole. Otevře se vám okno, kde pouze zaškrtnete volbu odebírání nových příspěvků mailem.
Kdykoli pak přidám nový článek nebo informace na vybranou stránku, budete o něm ihned informováni emailem.
Už vám nikdy nic neunikne :-)

Výstava fotoobrazů Divočina v obrazech v Ostrově

Výstava je umístěna v Orangerii navazující na Palác princů
Od 1. března do 30. dubna máte opět možnost shlédnout výstavu fotografických obrazů Rostislava Stacha a Václava Šilhy, Divočina v obrazech.
Tentokrát je vystaveno opět všech 50 velkoplošných pláten v Městské knihovně v Ostrově.
Vernisáž výstavy proběhla 6. března od 17.00 hodin.
Máte-li chuť a čas, přijďte se podívat.


Celý příspěvek...

Křest knihy Fotolovy 2

S kmotrem mé knihy Václavem Vydrou

Ve středu 18. ledna proběhl v pražském Luxoru na Václavském náměstí, křest mé nové knihy Fotolovy 2. Večerem nás skvěle provázel moderátor Jiří Kasina a kmotrem této knihy se stal opět pan Václav Vydra. Děkuji touto cestou vydavatelství Zoner Press za zorganizování této akce a samozřejmě také všem, kteří se přišli podívat.


Celý příspěvek...